Brugstraat, ‘s-Hertogenbosch

€1,250
Lot Area: 70  Slaapkamers: 1 Zip Code: 5211VT

Prijs: € 1250 p/m.


GEMEUBILEERD TE HUUR.

Dit appartement op de eerste verdieping ligt op loopafstand van het gezellige stadscentrum en het Centraal Station van ‘s-Hertogenbosch. Het appartement beschikt over een ruime en sfeervolle woonkamer en suite  met hoge ramen en glas-in lood ramen aan de voorzijde. De woonkamer is afgewerkt met een fraaie houten vloer. 

Er is één slaapkamer, deze beschikt over een inbouwkast. De badkamer is uuitgerust met een inloopdouche en een wastafel. In de gang is er tevens een separaat toilet. Aan de achterzijde van het appartement is de woonkeuken gesitueerd. Deze biedt plaats aan een eettafel en beschikt over een keuken blok met terazzo werkblad, een luxe fornuis, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken is het dakterras bereikbaar. Het dakterras is ruim genoeg voor het plaatsen van een tuinset, op het dakterras heeft u veel privacy en kan u bij mooi weer in de middag van de zon genieten. 

De huurprijs bedraagt € 1.250,- per maand, de kosten voor het gebruik van gas/water/elektra/internet/ televisie bedragen € 150,- per maand. 

De waarborg is € 1.400.-

Meer woningen