Doelenstraat, Oss

€1,100
Lot Area: 135  Slaapkamers: 1 Zip Code: 5348 JR

Prijs: € 1100 p/m.


De woning is gelegen in een rustige straat op vijf fiets minuten van het centrum van Oss. Je woont daardoor dichtbij de nodige voorzieningen (winkels, theater, sportvelden) Het station is op 5 wandelminuten.

De uitvalswegen naar ‘s-Hertogenbosch/Utrecht, Eindhoven of Nijmegen/Arnhem zijn binnen 5 autominuten bereikbaar. In de straat is betaald parkeren, voor een kleine auto is een parkeerplaats beschikbaar op de oprit. Voor een grote auto is een pasje beschikbaar wat iedere dag geactiveerd dient te worden via een parkeerapp.

De woning is volledig ingericht en alleen in gemeubileerde staat te huur. De woning is gebouwd in 1928 en van binnen in 2003 omgevormd tot een moderne woning, tegelijkertijd zijn de authentieke details nog herkenbaar aanwezig.

Begane grond:

L-Vorminge woonkamer: volledig ingericht met lange eettafel en 6 stoelen, bankstel, tv-hoek met loungebank, openslaande tuindeuren naar een afgesloten binnenplaats.

Keuken:

De keuken is voorzien van een oven/magnetron, kookplaat, koelkast met vriesvakje en een vaatwasser. Naast de keuken is de bijkeuken gelegen (ca 6m2

Slaapkamer:

De slaapkamer is voorzien van een 2 persoonsbed en een grote kledingkast. De slaapkamer heeft  tuindeuren naar de achtertuin (20 meter diep). Beddengoed, handdoeken e.d. beschikbaar.

Badkamer/douche ruimte:

Inloopregendouche, wastafel, wasmachine.

Schuur en tuin:

In de grote tuin is een schuur (ca. 10 m2) waar fietsen gestald kunnen worden. Tevens is er een binnenplaats voor fietsen e.d.

Bovenverdieping: 

Er is een ruime kamer van 36 m2 beschikbaar als werkruimte of als tweede slaapkamer (geen voorzieningen zoals water/wc/badkamer).

Aanvullende informatie:

– Periode verhuur 1 januari 2020 tot 30 maart 2020 (in overleg).

– Huurprijs €1.100,00 per maand, dit is exclusief gas, water, en energie en overige kosten.

– Waarborgsom €1.100,00 

– Bij voorkeur een twee persoons huishouden, maximaal drie personen (twee volwassenen)

– Geen huisdieren

 

Overige kosten:

In dit voorschot zijn inbegrepen:

– Levering gas, elektriciteit, water -internet/tv aansluiting/parkeerkosten.  (achteraf vindt de afrekening plaats op basis van daadwerklijke verbruik o.b.v. meterstanden

– Kosten wekelijkse schoonmaak.

 

 Meer informatie? Neem contact met ons op

 

 

 

 

Meer woningen