Het Bezaan, Rosmalen

€1,700
Lot Area: 152  Slaapkamers: 3 Zip Code: 5247le

Prijs: € 1700 p/m.


Op 10 minuten afstand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch treft u deze unieke eilandwoning in de Watertuinen te Rosmalen. Deze luxe gemeubileerde hoekwoning is in 2006 gebouwd volgens een duurzaam wonen voorbeeldproject. Alle energiebesparende en andere technieken die er beschikbaar waren zijn toegepast waardoor de woning nu al voldoet aan de nieuwe te verwachten milieu eisen. Energielabel A. 

De gehele woning is in Mei 2018 van binnen en buiten geschilderd, trap nieuw bekleed. Nieuwe vloerkleden behang en vloerbedekking.
4 slaapkamers, deze zijn teruggebracht tot twee xl slaapkamers en een kleinere kamer.
Ruime gang bij binnenkomst, deur naar berging met aparte deur naar buiten, toilet, woonkamer en trap naar eerste verdieping.
Royale woonkamer 34 m ² plus open keuken. Glaspui over vrijwel de gehele achterkant en een groot deel van de zijkant met grote schuifdeuren. Glaspui van plafond tot grond 2.60 m ².

Moderne grijze hoogglans keuken van alle gemakken voorzien, inductie, magnetron, vaatwasser en XL Amerikaanse 2 deurs ijskast met minibar en wateruitgifte/ijsklont machine. Keukenblad uit een stuk gegoten. Alle kraan/beugelwerk, Jan Des Bouvrie.
De grote flatscreen beneden heeft een sound-bar en een op afstand bedienbare tv ophangbeugel. Deze kan naar voren bewegen naar de zijkanten draaien.
Diverse gecertificeerde kunstvoorwerpen aanwezig.

De zeer royale achtertuin loopt in een L vorm rond het huis en grenst aan het water en is voorzien van drie zithoeken. Met een 3 tredentrapje komt men op de royale aanlegsteiger van 30m ². Dit alles voorzien van luxe tuinstoelen. Inclusief tuinman voor onderhoud. Het water wordt door een gemaal het moeras ingepompt en op natuurlijke wijze gezuiverd het is dan ook schoon zwem/viswater. 

Op de eerste verdieping treft men rechts de ruime badkamer 18m ², voorzien van toilet en afzonderlijke doucheruimte, bubbelbad, was en droogmachine deze zijn door betimmering weggewerkt en kunnen eventueel naar de derde verdieping worden verplaatst. Er zijn twee grote draai/kantelramen.

Een kleinere slaapkamer/kledingkamer op de eerste verdieping. De Master bedroom van 28m ² met uitzicht op het water. Het plafond loopt op van 2.60m ² tot bijna 4 m ² waardoor er een optisch enorm ruimtelijk gevoel ontstaat. De slaapkamer is ook voorzien van een glaspui over bijna de gehele achterwand en is voorzien van een Frans balkon over de gehele lengte. De pui bevat twee deuren die geheel open gezet kunnen worden. Op de derde verdieping een eveneens ruime slaapkamer ook deze heeft een verloop naar bijna 4 m ² hoogte. Nieuwe vloerbedekking en een bureauruimte met wateraansluiting. Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming die per vertrek te regelen is.

De woning bevat een professioneel camera bewakingssysteem met 3 camera’s en een Dome infrarood camera. Deze is met uw telefoon te bedienen, 360 graden draaibaar en zeer sterke zoomfunctie. Met Curved Samsung scherm zodat u vanuit de woning de beelden kan zien. Dit alles kunt u ook op uw telefoon bekijken.

Naast de gewone kraan heb ik een extra kraantje met een osmosesysteem aan laten brengen zie foto; Het drinkwater wordt extra gezuiverd en medicijnresten en andere niet gewenste stoffen die niet door het reguliere systeem gedecteerd kunnen worden krijgen geen kans. Het water smaakt ook lekkerder.

 

Deze woning bevind zich op een eiland en is via een brug bereikbaar en daardoor doodlopend.

Specificaties;
152 m ² oppervlakte.
3 prive parkeerplaatsen.
Bijna 100 m ² achtertuin/terras/steiger.
Zeer nette en rustige buurt
-3 minuten rijden naar winkelcentrum
-3minuten naar sportschool (Basic-Fit)
-3 minuten naar meerdere scholen, apotheker, medisch centrum
-3 minuten naar grote luxe manege en sportvelden.
-3 minuten van een aangelegd strand, deze is per sloep vanuit uw tuin te bereiken. Dit geldt ook voor de gehele watertuinen en het moeras. (fluistermotor).
-3 minuten loopafstand naar schitterend groot natuurgebied met broedplaatsen en meerdere beschermde natuur en watergebieden.
-5 minuten van sportcomplex Sportiom, schaatsbaan plus zwembad en diverse recreatieruimten
-5 min van stadscentrum Rosmalen met gezellige barretjes, eetgelegenheden en terrasjes en winkelcentrum.

 Nog geen 10 minuten van het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Meer woningen