Sint Geertruikerkhof, ‘s-Hertogenbosch

€1,150
Lot Area: 66  Slaapkamers: 2 Zip Code: 5211 ST

Prijs: € 1150 p/m.


Een mooi gerenoveerd drie-kamerappartement centrum ’s-Hertogenbosch per september beschikbaar!

Begane grond: 
U betreedt het appartementencomplex via de gezamenlijke entree met het bellentableau, de brievenbussen en het trappenhuis naar de verdiepingen. Aan de achterzijde van het complex bevinden zich de privé bergingen van de appartementen. 

Eerste verdieping: 
Op de eerste verdieping treffen we de voordeur aan van het appartement. Achter de voordeur bevinden zich de hal met meterkast, intercom en volledig gemoderniseerde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Tevens is er een zeer praktische bergruimte aanwezig. 
De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche en wastafelmeubel. 

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de lichte woonkamer. Deze is voorzien van een L-vormige indeling met een loop deur naar het externe balkon en een schuifdeur naar het zogenaamde Frans balkon. 

De woonkamer staat in halfopen verbinding met de keuken, welke is voorzien van een dubbelzijdig wandmeubel uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder vaatwasser en ovenmagnetron. Vanuit de keuken is de bijkeuken/berging met standplaats van de warmwater boiler te bereiken. Hier is tevens een wasmachine te vinden.

Het appartement beschikt over een tweetal slaapkamers, die beide aan de achterzijde van het gebouw gesitueerd zijn. De ruime hoofdslaapkamer heeft de beschikking over een speels Frans balkon. 

De woning wordt geheel gemeubileerd aangeboden en is helemaal compleet inclusief wasmachine, stofzuiger en strijkplank! 

De kale huurprijs bedraagt €1100,- excl. gas/water/licht.

De kosten voor gas/water/licht zijn €150,- en de waarborgsom staat gelijk aan één maand huur.

Meer woningen