Voorstraat, Ammerzoden

€850
Lot Area: 110  Slaapkamers: 2 Zip Code: 5324 AT

Prijs: € 850 p/m.


In het gezellige dorp Ammerzoden bieden wij dit ruime, gemeubileerde appartement aan. Vanuit de woonkamer en vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de dijk. De jachthaven, rivier de Maas en winkelcentrum de Haar met al zijn voorzieningen liggen op loopafstand.
U komt binnen via de garage op de begane grond. Deze wordt gedeeld met de verhuurder en kan gebruikt worden als fietsenstalling en wasruimte.  
Op de begane grond vindt u onder andere het toilet, de badkamer en een extra kamer, te gebruiken als hobbykamer of als extra slaapkamer.
De ruime badkamer is voorzien van een groot hoekbad, twee wastafels en een aparte inloop-douche.

Via de trapopgang bereikt u de eerste verdieping. U komt hier terecht op de overloop.
Hier bevindt zich nog een extra slaapkamer met vaste wastafel en een ruime woonkamer met deuren naar een groot dakterras. 
Grenzend aan de woonkamer is de authentieke keuken gelegen, voorzien van o.a. een groot gasfornuis met meerdere ovens en een bakplaat, een grote koelkast, een vaatwasser en een magnetron. Tevens heeft de woning nog een zolder-ruimte. Deze is via een uitklap-trap te bereiken en biedt ruimte voor een opslag of als gastenkamer.

LET OP: huisdieren zijn niet toegestaan!
De huurprijs bedraagt €850,- per maand, de kosten voor gas/water/licht bedragen €150,- en de waarborgsom staat gelijk aan één maand huur. 

Meer woningen