Huis verhuren aan expats Den Bosch

U wilt uw huis verhuren aan expats Den Bosch? Neem contact op met Huis Verhuren Den Bosch! Wij hebben ruime ervaring op de woningmarkt in Den Bosch met allerlei aspecten van woningverhuur. Waaronder verhuren aan expats en leegstandswetverhuur. Wij zorgen dat u binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw huis heeft.

Huis verhuren aan expats Den Bosch: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Het zijn hoogopgeleide werknemers met een hoog inkomen. Hierdoor zijn het betrouwbare huurders. Expats zoeken vaak woningen in het duurdere segment, dit zijn woningen die andere huurders niet willen of kunnen verkopen. Expats hebben een arbeidscontract van 1 tot 3 jaar, daarom zoeken zij in veel gevallen een tijdelijke huurwoning. Na de verhuurperiode komt uw woning weer vrij voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode.

Huis verhuren aan expats Den Bosch: Werkwijze Huis Verhuren Den Bosch

Huis Verhuren Den Bosch is zeer actief in de marketing van uw woning. Wij zorgen dat uw woning op het scherm komt van de potentiƫle huurder. De kandidaat wordt gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw nieuwe huurder. Ook zorgen wij voor zaken als een degelijk huurcontract en doen wij een initiƫle inspectie van de woning.

Wilt u uw huis verhuren aan expats Den Bosch via Huis Verhuren Den Bosch? Vul vandaag nog het contactformulier in!