Informatie

Huis Verhuren Den Bosch vindt binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw woning. Door jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt weten wij welke huurder bij uw woning past. Om zekerheid te geven over de achtergrond van uw huurder, controleren wij de huurder op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. U komt achteraf niet voor verassingen te staan. Ook zorgen wij voor zaken als het opstellen van een degelijk huurcontract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Huis Verhuren Den Bosch heeft veel ervaring met allerlei soorten verhuur, waaronder leegstandswetverhuur, verhuren aan expats en kamerverhuur. Wij verhuren woningen in allerlei prijsklassen, gemeubileerd of ongemeubileerd.

Vastgoedbeheer

U kunt bij ons ook terecht voor vastgoedbeheer. Ideaal als u zelf niet in staat bent de woning te verhuren, bijvoorbeeld door verblijf in het buitenland, of als u een professionele partner zoekt. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel vastgoedbeheer kunt u denken aan het innen van de huur en opstellen van facturen. Bij technisch vastgoedbeheer kunt u denken aan het oplossen van kleine technische problemen.

Wacht niet langer en meld uw woning vandaag nog aan bij Huis Verhuren Den Bosch. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!