Leegstandswetverhuur Den Bosch

Voor leegstandswetverhuur Den Bosch bent u bij Huis Verhuren Den Bosch aan het juiste adres! Leegstandswetverhuur is ideaal voor het dekken van uw dubbele lasten en maakt uw woning minder gevoelig voor vandalisme.

Leegstandswetverhuur Den Bosch: Wat is leegstandswetverhuur?

Bij leegstandswetverhuur verhuurt u uw te koop staande woning via de leegstandswetvergunning. Voordelen van deze vergunning zijn dat u direct een vergunning krijgt voor 5 jaar, zelf de huurprijs mag bepalen en beperkte huurbescherming mag garanderen. U dient er rekening mee te houden dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt. Ook dient u toestemming te hebben van uw hypotheekverstrekker en moet u uw verzekeraar inlichten.

Leegstandswetverhuur Den Bosch: Wat doen wij voor u?

Huis Verhuren Den Bosch zorgt voor online exposure van uw woning. Zo vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder. Daarnaast zorgen wij voor een eerste inspectie van de woning en een waterdicht contract. De huurder wordt gecontroleerd op o.a. identiteit en antecedenten. Hierdoor heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder.

Geïnteresseerd in leegstandswetverhuur Den Bosch via Huis Verhuren Den Bosch? Wilt u uw koopwoning tijdelijk verhuren? Vul het formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.