Maastrichtseweg, ‘s-Hertogenbosch

€1,095
Lot Area: 65  Slaapkamers: 1 Zip Code: 5215 AB

Prijs: € 1095 p/m.


Gemeubileerde moderne bovenwoning met karakteristieke jaren ’30 uitstraling op loopafstand van de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

 

Centrale entree beneden met een trapopgang naar de 2e etage waar de woning zich bevindt.

Het voorportaal is voorzien van de wasmachine en droger. Lichte sfeervolle en net afgewerkte woonkamer met fijn lichtinval en vrij uitzicht over het water van de Zuid Willemsvaart.

Vanuit de woonkamer zijn zowel de ruime keuken en de badkamer te bereiken. Keuken is voorzien van voldoende kastruimte en een royaal werkblad met inductie kookplaat, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken is de toegang naar het royale zonnige dakterras, voorzien van de nodige tuinmeubilair. 

De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen deur, wasmeubel en handoekenrek. 

Via een vaste trap in de woonkamer kom je op de 3e etage in de woning waar de slaapkamer is gesitueerd. Door de schuine daken en de originele houten balken heeft deze ruimte zijn eigen speelse karakter. Doordat de schuine kanten voorzien zijn van kastruimte zijn deze functioneel te gebruiken. Keurig afgewerkt en tevens voorzien van twee grote dakramen voor veel lichtinval. 

 

De huurprijs voor deze woning is € 1095,- exclusief € 35,- servicekosten. De kosten voor water/elektra en televisie/internet zijn € 120,- per maand.

 

De waarborgsom bedraagt € 1250,-.

Meer woningen